martes, 1 de septiembre de 2009

VIATGE PELELERINACIÓ A SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

Després de haber estat de campament, el dilluns següent ens hem embarcat en un vaitge a la Rioja. Un viatge extraordinàri, per el lloc i per la gent que hem compartit aquest camí, des de l'alt Aragó, on anarem el primer dia a Daroca, fins a es terres de la Rioja i Soria. Un viatge on hem barrejat mai millor dit el bon vi amb l'aigua de la fe i el bateig.
Els nostres origes, fe, cultura i devoció.
El any Jubilar amb motiu de IX cemtenàri de la Mort de Santo Domingo de la Calzada, i l'exposició a la catedral de Sant Pere de Soria, amb motiu de las edades del Hombre.
En Soria, destacar la bellesa de l'exposció amb la seua temática, de l'atardor, primavera, bonança de l'estiu expresió de la fe cristiana, cadascuna amb un colorit propi del l'any i de trajectoria de la fe. Les devocions populars, Creu i Resurrecció.
En Santo Domingo, el sentit penitencial que ens du a la conversió i per tant a la glòria, amb un estil modern propici també per als més joves. Complint aquesta ultima una gran expectativa de anar llegint i sentit poc a poc en el cami que ens du a la gloria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario